Gina Tricot

Handla kläder med upp till 70% rabatt ✅ med vår Gina Tricot rabattkod. Här presenterar vi de mest förmånliga kampanjerna och rabattkoderna till Gina Tricot.

Categories
  • All
  • Deals
  • Coupons
  • Sales
  • Expired
0
FRI FRAKT
Butik
5 år sedan

FRI FRAKT

Fri frakt hos Gina Tricot
0
Upp till 70% rabatt
Butik
5 år sedan

Upp till 70% rabatt

Rabatt hos Gina Tricot
0
100 kr rabatt på allt
Coupon
Rabatt hos Gina Tricot som kan fungera fortfarande.
Visa rabattkod
Visa rabattkod
Show next

Om Gina Tricot

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Sedan starten 1997 har vi växt explosionsartat och har idag 180 butiker i fem europeiska länder, samt över 2000 anställda. De har en stark passion för mode och har som målsättning att erbjuda kunder en ny, intressant shoppingupplevelse – oavsett hur ofta de handlar. Gina Tricot fortsätter att expandera och blickar ständigt framåt för att se hur de kan utvecklas som internationell modeaktör.

Sortimentet

Genom att tydligt identifiera Gina Tricot med sina kunder kan de hitta nyckelplagg och accessoarer som deras kunder vill ha, utan att krångla till det. Gina Tricot består av kvinnor som jobbar för kvinnor. Varje dag frågar de sig själva: Vill jag bära detta? Vad skulle jag ha på dig till det här? Att ha ett brett sortiment kräver dock fingertoppskänsla. Det är ett omfattande men roligt arbete att se till så att siluetter, färger och kvaliteter harmoniserar samt att planera för att rätt plagg, i rätt trend, finns i butik vid rätt tidpunkt. För varje order som läggs tas samtidigt ett ledtidsbeslut. Basvaror i stor kvantitet fordrar produktion med längre ledtid än plagg i små serier med högre modegrad. Gina Tricot unika kollektioner kan finnas på butikshyllorna så snabbt som två veckor efter att designern skapat dem. För att lyckas med kollektionsarbetet är flexibilitet och en väl fungerande logistik viktigt. Gina Tricot producerar såväl i Europa som i Asien och de anpassar kollektionerna efter det kund efterfrågar.

Använd Gina Tricot rabattkod

Gina Tricot har ofta rabattkoder, studentrabatter och erbjudanden som gör att kunder kan handla kläder billigare. Om du är ute efter en Gina Tricot rabatt så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden och rabatter på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla billigare med rabatt.

KAMPANJER
AsosCDONChiquelleKlingelLekmerPartyhallenRoyal DesignUpplevelse.com
REA | Fyndrea.se
Logo
Shopping cart