Bokus

Handla böcker med upp till 70% rabatt ✅ med vår Bokus rabattkod. Här presenterar vi de mest förmånliga kampanjerna och rabattkoderna till Bokus.

  • All
  • Deals
  • Coupons
  • Sales
  • Expired
0
FRI FRAKT
Deal
1 år ago

FRI FRAKT

Fri frakt hos Bokus
0
Upp till 70% rabatt
Deal
Rabatt hos Bokus
0
De bästa böcker i 2018
Deal
Bästa boktips från Bokus
0
Böcker billigt
Deal
1 år ago

Böcker billigt

Fynda böcker billigt hos Bokus

Om Bokus

Bokus är bokhandeln på nätet med över 10 miljoner titlar. De kan böcker, har koll på vad det pratas om och är alltid uppdaterade kring de senaste nyheterna. Bokus har böcker för alla och bjuder på tips och fördjupning. Det finns alltid en bok att fördjupa sig i och inspireras av. Nedan kan du läsa mer om Bokus och deras historia.

Historia

Bokus startade i Lund 1997 av Kajsa Leander och Ernst Malmsten. 1998 köptes företaget av KF Media. 2000 förvärvade den tyska mediekoncernen Bertelsmann 50% av bolaget och bokus.com bytte namn till bol.com. Det visade sig ganska snart att svenskarna gillade namnet bokus.com bättre och att böcker var det vi kunde bäst. KF Media köpte tillbaka den andel man sålt och renodlade verksamheten till bokförsäljning igen. Och så togs det gamla namnet Bokus tillbaka. De har sedan 20 år förmedlat läsglädje till alla – varje dag.

Använd Bokus rabattkod

Bokus har ofta rabattkoder, studentrabatter och erbjudanden som gör att kunder kan handla böcker billigare. Om du är ute efter en Bokus rabatt så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden och rabatter på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla böcker billigare med rabatt.

KAMPANJER
AmazonAsosChiquelleEbayFlipkartJabongKlingelLekmerMyntraPartyhallenPaytmRoyal DesignUpplevelse.com
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare