BIK BOK

Handla kläder med upp till 70% rabatt ✅ med vår Bik bok rabattkod. Här presenterar vi de mest förmånliga kampanjerna och rabattkoderna till Bik bok.

  • All
  • Deals
  • Coupons
  • Sales
  • Expired
0
30% rabatt på allt
Coupon
Ladda ner Bikbok app och få en Bikbok rabattkod värd 30% på din första beställning
Visa rabattkod
Visa rabattkod
0
10% rabatt på allt
Coupon
Bli medlem i Bikbok life och få en 10% Bikbok rabattkod på ditt första köp
Visa rabattkod
Visa rabattkod
0
FRI FRAKT
Deal
3 år ago

FRI FRAKT

Fri frakt hos Bik Bok
0
Upp till 50% rabatt
Deal
Se alla vinterkampanjer hos BIK BOK

Om Bik Bok

Bik Bok är den internationella modedestinationen för unga kvinnor som älskar och lever mode. Kvinnor som inspireras av de senaste trenderna och strävar efter att inspirera andra med sin personlig stil. Med ena ögat på catwalken och det andra på skandinavisk streetstyle, är Bik Boks kollektion säsong efter säsong idealisk för att skapa individuella looks, med en antydan till attityd och ett leende. Från de bästa basplaggen och denim till de perfekta trendprodukterna – nyheter varje vecka.

Historia

Bik Bok grundades i Norge 1973. Målsättningen var att skapa ett varumärke med jeans för unge tjejer. Bik Bok blev snabbt ett populärt varumärke, och såldes i många butiker i Norge och Sverige. Med tiden blev Bik Bok en hel kollektion, och 1978 öppnade Bik Bok sin första butik i Oslo.

Använd Bik Bok rabattkod

Bik Bok har ofta rabattkoder, studentrabatter och erbjudanden som gör att kunder kan handla kläder billigare. Om du är ute efter en Bik Bok rabatt så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden och rabatter på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla billigare med rabatt.

KAMPANJER
AmazonAsosCalixterChiquelleEbayFlipkartJabongKlingelLekmerMyntraPartyhallenPaytmRoyal DesignUpplevelse.com
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare